HR megoldások rád szabva

Pont úgy, ahogy neked kell.

Korona Viktória - Rólam

Életutam során voltam útkereső pályakezdő, szakmát váltó munkavállaló, álláskeresésben bizonytalan jelölt és kismamaként a munkaerőpiacra visszatérő szerepben is. Ezek mind nehéz helyzetek sok tipródással, gondolkodással, útkereséssel, próbálgatással.

Több, mint 10 éves HR szakmai tapasztalatommal, számtalan önéletrajzzal és interjúval a hátam mögött segítek utat, választ, megoldást találni.

Ezekben tudok
segíteni

Szinte mindannyian kerülünk életünk során az álláskereső cipőjébe. Lehetünk karrierben előrelépést keresők, kismamák, munkájába belefásult, új lehetőséget kereső pályát váltók, leépítést elszenvedett munkavállalók vagy akár a pályakezdők szerepében.

Ha úgy érzed elakadtál valahol a folyamatban, nem tudod, hogyan fogj hozzá a váltáshoz, tanácstalan vagy az irányt illetően, akkor keress bizalommal és segítek megoldást találni!

Néhány év kihagyás után anyaként visszatérni a munkaerőpiacra sokszor nehéz, embert próbáló feladat.  Az önbizalmunk megcsappant, nem tudjuk mik a lehetőségeink, tele vagyunk kérdőjellel: visszavesznek? Hogy találok másik állást? Hogyan keressek? Beírjam az önéletrajzomba a GYES/GYED-en töltött időszakot? Milyen most egy jó önéletrajz? Írjak motivációs levelet?

Ha pedig már ott tartunk, hogy visszavettek a korábbi munkahelyünkre vagy megszereztünk egy új állást, akkor jön a következő fázis. A lelkiismeretfurdalás a kínzó kérdésekkel: elég időt töltök a családdal, a gyerekekkel? Hogy szakítok mindenre időt? Jól teljesítek a munkahelyemen? Biztonságban van a munkám? Hogy szervezzem jobban az életem?

Tudom, mert ezen a folyamaton átestem én is.  Biztosan állíthatom, hogy van megoldás minden helyzet orvoslására. Ha te is hasonló cipőben érzed magad, keress bizalommal és segítek neked! Igényeid szerint az alábbiakban tudok segíteni:

Ø  Visszavesznek vagy sem? Mik a lehetőségeid kismamaként?

Ø  Nem vesznek vissza, segítség! Hova és hogyan pályázzak?

Ø  Önbizalom építés, hogy magabiztos legyél!

Ø  Időmenedzsment – most már semmire sem lesz időm?

A világ rohamosan fejlődik, az önéletrajz írás is óriási változáson ment át az utóbbi 20 évben és most is folyamatosan változásban van. Számos tippet és tanácsot olvashatunk az Interneten böngészve, ennek ellenére még mindig sok olyan önéletrajzzal találkoztam HR-esként, amik segítségért kiáltottak.

Ha bizonytalan vagy, segítek neked ütős önéletrajzot írni és szintet lépni vele a következő körbe. Segítek a motivációs levél kérdéskörben is: mikor érdemes írni, milyet írjunk és mit tartalmazzon, hogy el is olvassák?

Pályakezdőként számos kérdés lehet a fejünkben. Mi legyen az irány? Hova és hány helyre pályázzak? Mit írjak magamról? Hogy készüljek fel életem első interjújára? Hogy viselkedjek a munkahelyen? A kérdésekre a választ a többség saját maga tapasztalja meg és járja ki. Ha szeretnéd magad megkímélni jó néhány melléfogástól, akkor keress fel és segítek, hogy már az első próbálkozásaid is sikeresek legyenek!

Ha úgy érzed, hogy elakadtál életed valamelyik területén, akkor a coaching segít kitisztítani a fejed, hogy tisztán és fókuszáltan láss és cselekedj. A válasz ott van benned, én csak segítek felszínre hozni.

Jellemzően az alábbi helyzetekben tud segítséget nyújtani: work-life balance, család, karrier.

A kérdés, amely a legtöbb fejfájást okozza a pályázóknak: mi a bérigénye? Milyen összeget mondjak? Konkrét összeget vagy bérsávot jelöljek meg? Hogy érjek el magasabb bérszintet? Segítek, hogy többé ne érezd kínzónak a válaszadást a kérdésre.

Egyéni Konzultáció Ára 12.000,- Ft/Alkalom

Kapcsolat

Vedd fel a kapcsolatot

Kérdésed van? Szeretnél érdeklődni? Vedd fel velem a kapcsolatot emailen, telefonon vagy az űrlapot kitöltve és hamarosan keresni foglak.

Beszéljünk