Ismerj meg

Korona Viktória - Rólam

Több, mint 10 éves HR szakmai tapasztalatom során mindig az motivált, hogy jobbá tegyek, javítsak, közvetítsek, figyeljek, fejlődést és növekedést biztosítsak a cég, a vezetői kör és a munkavállalók számára is.

HR szakmai tapasztalatom széles skálán mozog az operatív feladatok végrehajtásától a stratégiaalkotásig. Feladataim között szerepel mentor program kidolgozása, duális képzés bevezetése, szakmai workshopok szervezése, munkáltatói márka erősítése, munkavállalói elkötelezettségmérés levezénylése és az eredményeire épülő akciósorozat megvalósítása. Klasszikus HR feladatokat is elláttam minden munkakörömben, úgy, mint a toborzás-kiválasztás, HR adminisztráció, belépő- és exit interjúk készítése, csapatépítő programok megvalósítása és a belső kommunikáció.

HR szakemberként talán az egyik legnehezebb feladat megtalálni az egyensúlyt, ahol a munkáltatói és munkavállalói érdekeket egyaránt megfelelően képviseljük. Szakmai pályafutásom során mindig arra törekedtem, hogy a tulajdonosi/vezetői elvárásokat közvetítsem, érthetővé tegyem és a munkavállalói jelzéseket is szállítsam a vezetői kör felé. A jól funkcionáló HR a híd, a kapocs a két szereplő között.

Budapesti Gazdasági Egyetem - HR menedzser 2007

Vista Verde - Life coach 2019

ÉlményHR.hu - Business HR Masterclass 2.0 - 2021

Több, mint….

0
év HR szakmai tapasztalat
0
év HR vezetői tapasztalat
0
átnézett önéletrajz
0
interjú
0
felvétel
0
új HR projekt bevezetése

Kapcsolat

Vedd fel a kapcsolatot

Kérdésed van? Szeretnél érdeklődni? Vedd fel velem a kapcsolatot emailen, telefonon vagy az űrlapot kitöltve és hamarosan keresni foglak.

Beszéljünk